Келиңиз, компот жасайлы



Мөмө-жемишти кайнатуудан даярдалган суусундукту 18-кылымга чейин кайнатма деп эле келишсе, андан кийин француздардын компот (compote) сөзү менен алмашкан. "Жемиш боткосу" дегенди түшүндүргөн компот кышы-жайы дебей суусун кандырып, сергитет. Береке төгүлгөн учурдан пайдаланы кышкыга компот даярдап жаткан кожойкелерге сыноодон өткөн рецепттерди сунуштайбыз.
Макаланы толугу менен “Супер-Инфонун” 9-августта чыккан жаңы – №1131 санынан окуй аласыз.
Урматтуу колдонуучу! Эгер сизде коомчулуктун көңүлүн буруп, талкууну талап кылган жаңылыгыӊыз болсо биз менен бөлүшүӊүз.
Рубрикадагы соңку кабарлар
11:23
2025-08-08
9:18
2025-08-08
8:50
2025-08-08
14:37
2025-08-01
Рейтинг:
0


Талкуу жабык.