Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, boolean given in /var/www/super.kg/superstan/admin_secret/sources/classes/output/publicOutput.php on line 384 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/super.kg/superstan/admin_secret/sources/classes/output/publicOutput.php on line 387

НАНДЫ САКТООНУН ЖОЛДОРУ

№563 16-август-22-август, 2013-ж

• Нан көпкө чейин катыбай жумшак турсун десеңиз, нан салгычтын ичине бир кесим алма салып коюңуз.
• Эгер нан салгычтын (же нан салынган баштыктын) ичи тердеп кетсе беш-алты даана кант салып коюу керек.
• 2-3 күн турган нанды кургатып (сухарь) койгон туура. Ал үчүн нанды кесимдерге бөлүп, майланбаган табакка салып электр мешинде 10-15 мүнөт кармоо абзел.
• Кара нан менен ак нанды чогуу сактоого болбойт. Себеби ак нан кара нандын даамын жана жытын өзүнө сиңирип алып, өзүнүн даамын жоготуп коёт.
• Жумшак нанды целлофан, ал эми сырткы кыртышы калың нанды кагаз баштыкта сакташ керек. Ошондо нан табигый даамын жоготпойт.
• Нанды муздаткычта эмес, бөлмөнүн көлөкө жеринде сактаган оң.
• Эч качан нанды ысык кезинде баштыкка же нан салгычка салбаңыз. Анткени нык болуп калат.
• Кургап калган нанды жибитем десеңиз, аны касканга салып ысык бууда 2-3 мүнөт кармасаңыз болот.

 

Салтанат Мукасова
kenesh@super.kg


"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн..


Рейтинг: Рейтинг  4 
Комментарийлер(22)
19.08.2013. 09:20 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
+2
кандай жакшы пайдалуу кенеш экен, уй кожойкелерге. Силерге рахматик.
19.08.2013. 11:10 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
+1
абдан жакшы
19.08.2013. 11:35 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
+1
Рахмат сиздерге.
19.08.2013. 12:50 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
+1
Рахмат силерге
19.08.2013. 13:31 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
+1
Супердин кеңешида суперда !
19.08.2013. 13:45 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
+2
"Кургап калган нанды жибитем десеңиз, аны касканга салып ысык бууда 2-3 мүнөт кармасаңыз болот" студенттин мантысы !
20.08.2013. 08:31 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
+1
Shekerbek, ха ха шилекейди агыздынго.
19.08.2013. 13:58 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
+1
Ммм жакшы кенеш экен
19.08.2013. 13:59 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
+1
Ммм жакшы кенеш экен
19.08.2013. 19:57 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
+1
Жакшы кенеш экен,рахмат!
20.08.2013. 00:07 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
+1
нанды ысырап кылбоонун ен жакшы жолдору екен.
20.08.2013. 14:16 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
+2
Дагы кошумча наныныз катып калган б.со, коктоп баштаса , коктогон жерин алып салып, эки жумуртка чагыныз.Анан аралаштырып кусок кылып кесилген нанды жумуртканын аралашмасына малып , дакталган майга салсаныз сонун болуп калат.
20.08.2013. 15:52 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
0
AZIK01, Ооба, гренки деп аталат, абдан жакшы жумшартат. Бирок когоруп баштаган нандан жасабай эле койгон он. Уулу заттарды жеп алуу коркунучу ЗОР! Ал эми кургап калган нандан эн сонун болот!
20.08.2013. 20:10 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
0
студенттер учун жакшы болду
21.08.2013. 10:56 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
0
Баарынардын кенешинер жакшы экен, супердики да, элдики да.
22.08.2013. 12:29 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
0
Чоон рахмат
22.08.2013. 20:29 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
0
Нанды тондургучта сактасаныз 2айгаче даамында сапаатында жоготпой сакталат.каткан нанды касканда жумшартсаныз 5.10муноттон кийин мурункуданда катуу болуп калат.
23.08.2013. 01:19 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
0
эх! нан болсо азыр ээ деген студенттер жакшылап үйрөнүп алгыла!!!
жакшы кеңеш экен силер үчүн!
23.08.2013. 09:30 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
0
keneshinizderde choon chon rahmat
23.08.2013. 19:11 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
0
Нан болсо ыр да болот-дейт эмеспи ар дайым ак дасторконунар нанга толуп турсун! Кенешинерге чоон рахмат.
25.08.2013. 05:39 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
0
Нан жок нан жок нанын болсо май жок
25.08.2013. 19:25 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
+1
нанын каттып калса нан палоо кылып жеп койгула
1
Комментарий калтыруу үчүн өз ысымыңыз менен кириңиз же каттоодон өтүңүз.
 
К-рор дүйнөсү жана корей тасмалары
Супер-Инфо 20 жашта
Шоу дүйнө
Маданият
Саясат
Иликтөө
Турмуш
Крим-инфо
Спорт
Эробекет
Жан дүйнө
Түркүн дүйнө
Алтын балалык
Укуктук кеӊеш
Илим жана техника
Ден соолук жана сулуулук
Психология жана үй-бүлө
Тиричилик, бизнес
Ашкана сырлары
Жылдыз төлгө
Маалымдама
Көз караш
Эмгек жарчысы
Маалымат-маанайшат порталы 2006-2025 © SUPER.KG
Биздин дарек: Кыргыз Республикасы,
Бишкек шаары, Турусбеков 109/1,
Тел.: +996 312 88-24-00, portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда:
Кирүү
Каттоо