№606 13-июнь-19-июнь, 2014-ж
Пицца – итальяндардын улуттук тамагы. Адатта ачыган камырдан даярдалып, үстүнө сыр, эт же колбаса жана жашылчалар коюлуп бышырылат. Бирок азыр ачытылбай жасала турган түрлөрү да көп. Анда бышыруунун ушул жолун биз да үйрөнөлү.

ГРЕЧКА ЖАНА ЖАШЫЛЧАЛАР МЕНЕН ПИЦЦА
Керектүү азыктар:
Ун – 250 грамм (жогорку сорт)
Майонез – 350 грамм
Маргарин – 180 грамм
Помидор – 4 даана
Бадыраң – 2 даана
Гречка – 50 грамм
Сыр – 200 грамм
Жумуртка – 1 даана
Туз – татымына жараша
Даярдоо ыкмасы:

КОЛБАСА МЕНЕН ПИЦЦА 
Керектүү азыктар:
Ун – 100 грамм (жогорку сорт)
Каймак май (сливочное масло) – 100 грамм
Жумуртка – 1 даана (сарысы керектелет)
Пияз – 2 даана
Колбаса – 100 грамм
Помидор – 3 даана
Сыр – 50 грамм
Өсүмдүк майы – 4-5 аш кашык
Туз – татымына жараша
Даярдоо ыкмасы:
Эскертүү: эгер колбаса жок болсо, анда этти майда туурап кууруп алып, колбасанын ордуна кошсо болот. Пиццанын бетин петрушка менен кооздоп койсо көрктүү көрүнөт.
КОШУМЧА
Айымдар, сизде тиричилик үчүн керек болгон пайдалуу кеңештер, дасторконду жасалгалоо, түрлөп тамак бышыруу баш ооруңуз болсо, мындан ары ал маселеңиз жоголот. Гезитибиздин ар санында «Кожойкенин бурчу» рубрикабыз сиздер үчүн кызмат кылат. Сунуштарыңыз, сурооңуз болсо (0312) 32-33-28 номерине чалып же kenesh@super.kg дарегине кат жазсаңыз болот.
Нурдана Бегимаалы кызы
kenesh@super.kg
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат. Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн..
6
| Маалымат-маанайшат порталы | 2006-2025 © SUPER.KG |
Төмөндөгү шилтеме аркылуу өтүп, маалымат ала аласыз: http://www.super.kg/article/?article=17787
момо-жемиштер чыгып калдыго. рахмат
Сунушуңузга рахмат!
соусту майонезге томотная паста базилик кошуп аралаштырып орточо калндыкта жайылган камырдын бетине сыйпап ага тооктун этин(соогунон ажыратып алып ачим соевой соусунан кошуп мариновать этип грильной сквородкага салып кууруп алабыз да кубик кылып майда туурайбыз) ветчина колбасаны кубик туурап устуно моцарелла сыры менен российский белебей сырын аралаштырып майдалап сээп коёбуз
дагы коп турлору бар колбасалар менен фруктылар менен овоштор мененморепродуктулар менен жасалган турлору бар
Жалаң баш тамгалар менен жазууга тыюу салынат.