«ТОНЧОН СЕЛЁДКА»

№221 26-январь-1-февраль, 2007-ж.

Керектелүүчү азыктар:
150гр. селёдка, 250гр. картошка, 150гр. сабиз,
200гр. кызыл кызылча, 3 даана жумуртка жана майонез.

ДАЯРДОО

1. Алдын-ала картошка, сабиз жана кызылчаны туздуу сууга бышырып алабыз. Ал эми жумурткаларды өзүнчө сууга кайнатып, бышырып алуу кажет.

2. Бышкан жумурткалардын кабыгын аарчып, сарысын бөлүп алып, майдалап, өзүнчө тарелкага салып коёбуз. Ал эми агын болсо ичке таякча кылып туурайбыз. Бышып даяр болгон картошканы, сабизди, кызылчаны тёркадан өткө­зүп, бөлөк-бөлөк тарелкага салабыз.

  1. 3. Селёдканы тазалап, ичке таякча кылып туурап, тарелкага башы, куйругу көрүнгөндөй кылып балыктын кебетесинде жайгаштырабыз. Үстүнө картошканы бир катар себелеп, анын үстүнө майонезди тегиз кылып сүйкөп чыгабыз. Кезек сабизди себелеп, майонезди куюуга, анын үстүнө кызылчаны сээп, майонезден кайталоого келет. Акырында жумуртканын агын кызылчанын үстүнө жаап, анын үстүнөн жумуртканын сарысын себелеп коёбуз.

Даярдаган Миргүл Мандиева


"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн..


Рейтинг: Рейтинг  0 
Комментарийлер(1)
07.04.2012. 14:37 
Тайпасы:
Комментарийлердин саны:
Катталган:
01-01-1970
Соӊку аракети:
01-01-1970 00:00
Жынысы:
Белгисиз
0
Дааа
1
Комментарий калтыруу үчүн өз ысымыңыз менен кириңиз же каттоодон өтүңүз.
 
К-рор дүйнөсү жана корей тасмалары
Супер-Инфо 20 жашта
Шоу дүйнө
Маданият
Саясат
Иликтөө
Турмуш
Крим-инфо
Спорт
Эробекет
Жан дүйнө
Түркүн дүйнө
Алтын балалык
Укуктук кеӊеш
Илим жана техника
Ден соолук жана сулуулук
Психология жана үй-бүлө
Тиричилик, бизнес
Ашкана сырлары
Жылдыз төлгө
Маалымдама
Көз караш
Эмгек жарчысы
Маалымат-маанайшат порталы 2006-2025 © SUPER.KG
Биздин дарек: Кыргыз Республикасы,
Бишкек шаары, Турусбеков 109/1,
Тел.: +996 312 88-24-00, portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда:
Кирүү
Каттоо