№441 15-21-апрель, 2011-жыл
Алпаруучу Нурзат Токтосунова сөз чебери эле эмес, ашканада да мыкты экендигин далилдеди. Анда Нурзаттан кыз-келиндерге мастер-класс.
Керектелүүчү азыктар:
Жасоо ыкмаксы:
Жумурткаларды сууга бышырып алабыз. Андан соң краб таякчалары, ананас жана жумуртка төрт бурчтук формасында тууралат. Аларга жүгөрү, майонез кошуп аралаштырабыз. Даяр болгон даамдын үстүнө помидордон гүл жасап, петрушка, укроп чөптөрү менен коздоп коёбуз.
Тамагыңыз таттуу, көңүлүңүз шаттуу болсун!
Нурзаттан пайдалуу кеңеш
Жаздын келиши менен жашылча-жемиш кылтыйып, көк шибер жыттанып, аба да бир өзгөчө табитти ачып турат. Бул ирет витаминге бай болгон шалгамдан сиздерге "Назик" салатын тартуулайбыз.
Курамы:
Даярдоо ыкмасы:
1) Эт узунунан тууралат.
2) Шалгамды таза жууп алып, аны да узунунан туурайбыз.
3) Пиязды туурап, майга бир аз куурабыз.
Уй этин, шалгамды жана пиязды кошуп, татымына жараша калемпир, туз себилет. Даяр болгон салатка майонез кошуп, жакшылап аралаштырабыз.
ШАЛГАМДАН "РОЗА"
Каалаган тамак же салат болобу, аны шалгамдан жасалган “роза” менен кооздоп койсоңуз болот.
Салтанат Мукасова
kenesh@super.kg
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат. Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн..
1 | 2 |
Маалымат-маанайшат порталы | 2006-2025 © SUPER.KG |
П.С.:
1) алдагы дозадагы ананас менен зордобогулачы организм байкушту! аны дагы рекламалабай! азыр свежий ананасты жайы-кышы алсанар болот! жугоруго "мейли" дейли