ТАМАКТЫН ДААМЫН ЧЫГАРГАН ТАТЫМАЛ ЧӨПТӨР
№475110
Жеген тамак-ашыбыздын даамын чыгарган бул, албетте, татымал чөптөр. Алар даам гана бербестен, миң түркүн касиетке ээ.
толугу менен
ИММУНИТЕТТИ КӨТӨРҮҮЧҮ ТАМАК-АШТАР
№90812
Лондон университетинин...
толугу менен
ТАБИТТИ АЧКАН КЫЯМДАР
№87510
Кыямды даамдуу жасоо жана туура кайнатуу...
толугу менен
ЖАҢЫ ЖЫЛДЫК САЛАТТАР
№94210
Элде «Жаңы жылды...
толугу менен
АШКАНАДА ГАНА ЭМЕС, ТИРИЧИЛИКТЕ ДА ЗАРЫЛ ЛИМОН КЫЧКЫЛДЫГЫ
№93110
Бардык дүкөндөрдүн текчелеринен лимон...
толугу менен
ОҢОЙ! ТАТТУУ! ПАЙДАЛУУ
№98412
Таттуу жеп, бирок...
толугу менен
КОЁНдун ДАСТОРКОНУ
№42611
Элибизде “жыл жаңырарда дасторконуңуз дүйүм тамак-ашка толуп турса, кирип келген жылда эч кандай жетишпестик болбойт” деген ишеним бар. Андыктан Коёнду таарынтпагандай кылып дасторкон даярдоого аракет жасайлы.
толугу менен
КОЗУ КАРЫН КАРТАЮУНУ КЕЧЕҢДЕТЕТ
№9091-3
Апрель, май айларында...
толугу менен
ЖАШЫЛЧАЛАРДЫН УЛУУСУ ЖАНА СУЛУУСУ – ЧАМГЫР
№49015
Кыштын ызгаарынан жаңы эле кутулуп, күн нуруна жылына баштаган кез. Бул мезгилде күн узарып, табит жашылча-жемишке тартат эмеспи. Мындай көрүнүшкө организмдеги витаминдердин жетишсиздиги себепкер болот. Бул маселени чечүүдө жазгы жашылчалардын эң алгачкысы – чамгыр жардамга келе алат.
толугу менен
ТАТЫМАЛДАРДЫ САКТООНУН 5 ЭРЕЖЕСИ
№59312
Майдаланбаган, тоголок, бүтүн мурч жылдап сакталат, ал эми майдаланып талкаланганы өзүнүн жытын бат жоготот...
толугу менен
ЖАШЫЛ БУМ! ӨНДҮРҮЛГӨН ДАН – ЖАШТЫКТЫН БУЛАГЫ
№85810
Өндүрүлгөн дандын пайдалуулугу...
толугу менен
MӨМӨ-ЖЕМИШ ДЕСЕРТТЕРИ
№77018
Жайкысын жакындарыбызды, конокторубузду кандай даам менен кубантууга болот...
толугу менен
АЛМУРУТ МААНАЙДЫ КӨТӨРӨТ
№83013
Окумуштуулардын изилдөөсүнө таянсак, алмурут жүрөктүн иштешине оң таасир...
толугу менен
ПРИПРАВА – ТАМАКТЫН ДААМЫН АРТТЫРГАН КОШУЛМА
№72424
Алдыбызга коюлган тамак канчалык даамдуу болбосун анын даамын...
толугу менен
КЫШКЫГА АЛТЫН РЕЦЕПТТЕР
№82722
Жашылчалардын баарын жууп-тазалап алабыз...
толугу менен
АЗЫКТАРДЫН САЛМАГЫН ТАРАЗАСЫ ЖОК ӨЛЧӨЙБҮЗ
№74026
Суу, сүт, өсүмдүк майы – 5 грамм...
толугу менен
ПИКНИККЕ ЖӨНӨЙБҮЗ
№71524
Лимонду кесимдерге бөлүп аласыз...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: