|
![]() №404 ![]() ![]() Кычыраган кышта дасторкондо турган кыям жайдын толукшуп турган кезин эске салат эмеспи. Учурда мөмө-жемиштер бышып, кыям даярдап алуу мезгили да келди. Кожойкелер, келгиле... толугу менен ![]() ![]() №993 ![]() ![]() Жаңы жыл жакындаган сайын кожойкелерде “майрамдык дасторконго эмне жасасам?”... толугу менен ![]() №625 ![]() ![]() Камырдан жасалган азыктар адамды ток алып жүрөт эмеспи. Дүкөндөн даяр каттама камыр сатып алып, андан түрдүү даамдарды жасап дасторконуңузду толтурууну кааласаңыз, төмөнкү рецепттерди пайдаланыңыз... толугу менен ![]() ![]() №628 ![]() ![]() Көпчүлүк кичинекей балдардын сүйгөн тамагы ботко. Алардын пайдасы-зыяны, кандай жасалары тууралуу төмөндө кеңири таанышып алыңыз... толугу менен ![]() ![]() №541 ![]() ![]() ![]() Сыртта жаз, жакында Нооруз. Бул майрамды сүмөлөксүз жана да боорсоксуз элестетүү кыйын. 11-март күнү ордо калаада «Боорсок» аттуу сынак өттү... толугу менен ![]() №838 ![]() ![]() Сабиз ашканада кеңири колдонулган жашылча экени баарыбызга маалым... толугу менен ![]() ![]() №960 ![]() ![]() Классикалык – каймак май, сүт, крем-брюле, пломбир балмуздагы... толугу менен ![]() №541 ![]() ![]() Текила – көгүлтүр агаванын (кактус түрү) ширесинен алынуучу ичимдик. XVI кылымда Мексиканын Текила шаарында жасап башташкан... толугу менен ![]() ![]() №648 ![]() ![]() Үйдө мал союлган соӊ боорду анча барктабай ич этке кошуп бөлүп салышат. Айрымдар «боор бат бышат, малдын этинен ооз тиели» деп пияз, картошка кошуп кууруп жешет... толугу менен ![]() ![]() №740 ![]() ![]() Баарыбыз эле тамак-аш салынуучу пластик контейнерлерди колдонуп жүрөбүз... толугу менен ![]() ![]() ![]() №620 ![]() ![]() Учурда базардан каалаган жашылчаларды табууга болот жана баасы да чөнтөккө туура келет. Ал эми кышкысын аларды издегенден тышкары көп акча коротуу керек... толугу менен ![]() №626 ![]() ![]() Ашкабактын кабыгын аарчып, данегин тазалап, муздак суу менен жууп алабыз... толугу менен ![]() ![]() №607 ![]() ![]() ![]() Мээ кайнаткан ысыкта, албетте, муздак суусундуктар менен тамактар өтүмдүү... толугу менен ![]() №725 ![]() ![]() Чыгыш өлкөлөрүндө баклажанды «кабыктуу дарыкана» деп аташат... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|