КОРЕЙ ШОРПОЛОРУ
№86332
Достор, бүгүн...
толугу менен
УЙКУҢУЗ КЕЛИП, ЧАРЧАП ТУРАСЫЗБЫ? АНДА КОФЕ ИЧИҢИЗ
№782100
Кофенин 80ге жакын сорту бар. Алардын арасында бою кичине бадалдар...
толугу менен
ГРУЗИНДЕРДИН СЫЙЛУУ НАНЫ - ХАЧАПУРИ
№89322
Хачапури – грузин ашканасында эң көп даярдалуучу...
толугу менен
ШАБДАЛЫ МААНАЙДЫ КӨТӨРӨТ
№87231
Шабдалы кант, темир, кальций...
толугу менен
БОСОГОДО ЖАҢЫ ЖЫЛ!
№37300
Жаңырган жылда дасторкон үстүн дүйүм тамактарга толтуруу ар бир кожойкенин милдети эмеспи. Эгер «кандай тамак даярдасам?» деп баш катырып жатсаңыз, анда төмөнкү рецепттерге көз жүгүртүңүз.
толугу менен
КЫРГЫЗДЫН СИЗ БИЛБЕГЕН ЧЫКТАРЫ
№93954
Суюк же коюу тамак-аштар...
толугу менен
ТУЗДАЛГАН ЖАШЫЛЧАЛАР
№46078
Учурда кожойкелер банкаларын жууп, кышкы салаттардын камын көрө баштаган кез. Келиңиздер, бул жолу жашылчалардын түрлөрүн чогуу туздайлы.
толугу менен
ЫСЫК ЧАЙДЫ ТАТТУУЛАР МЕНЕН ИЧИҢИЗ!
№797218
Чындыгында чайды ар ким менен, каалаган жерден эле иче бербейбиз. Үй шартында жакын, санаалаш адам менен чай ичүү, сырдашуу жан дүйнөгө...
толугу менен
ДОБРДАН «RESPECT» САЛАТЫ
№396110

“Мырзалар жумуртка кууруп, “куксини” сууга демдеп жей бербей, даамдуу тамактарды жасаганды үйрөнүп алганы ашыктык кылбайт”,- дейт Добр. Анда Добрдун колунан даам...


толугу менен
ЖАҢЫ ЖЫЛДЫК САЛАТТАР
№94210
Элде «Жаңы жылды...
толугу менен
ТАТЫМАЛДАРГА БАЙ ГРУЗИН АШКАНАСЫ
№83662
Грузин ашканасы дүйнөгө...
толугу менен
ЖУПКА – ОРОЗО ТАМАГЫ
№45776
Ачыбаган камырдан жасалган эзелки гүлазыктардын бири – жупка. Жупканы мындай күндөрү жасабаганыбыз менен, ыйык Рамазан айында көпчүлүктүн сүйүктүү даамына айланат. Анткени ал тоюмдуу жана сиңимдүү тамак болуп саналат.
толугу менен
Авитаминоз кетсин! ЖАЗГЫ ВИТАМИНДҮҮ МЕНЮ
№85302

Алсырап, уйкусурап, эч нерсеге...


толугу менен
Түрк ашканасынын бренди – БӨРЕК
№85551
Эгер сиз капысынан түрк...
толугу менен
АШКАБАК – КҮНГӨ КҮЙГӨН ДЕНЕГЕ ДАРЫ
№19502
Ашкабактын дарылык касиеттери
Дене күнгө күйүп калганда колдонулуучу элдик медицинада эң жөнөкөй ыкма бар. Ал – күйгөн жерди ашкабак менен айыктыруу. Ашкабакты сүр­гүч­төн өткөзүп, алынган боткону дененин күйгөн жерине жабуу керек. Ботко кургап кетпөө үчүн үстүнөн марляны көп кабаттап жабуу зарыл. Мындай компрессти бир жолу...

толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: