|
![]() №1079 ![]() ![]() Кыргызстанда кымыздын тунмасы ириңдерди айыктырууда колдонулуп жатканы... толугу менен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() №541 ![]() ![]() Текила – көгүлтүр агаванын (кактус түрү) ширесинен алынуучу ичимдик. XVI кылымда Мексиканын Текила шаарында жасап башташкан... толугу менен ![]() ![]() №963 ![]() ![]() Күнүмдүк тиричиликтен, иштен жадаганда эл табигат коюнуна ашыгат... толугу менен ![]() ![]() №1045 ![]() ![]() Тасмал түркүн даамга бай майрам – Жаңы жылды тосуу... толугу менен ![]() ![]() №1031 ![]() ![]() Палоо – күнүмдүк турмушта, той-аштарда көп жасалган... толугу менен ![]() ![]() №1033 ![]() ![]() Күз – той-аштын мезгили. Пейили кенен кыргыз эли... толугу менен ![]() №776 ![]() ![]() ![]() Бүгүнкү күндө “McDonald’s”, KFC сыяктуу тез даярдалуучу тамактар тармактары тоок этин түрлөп... толугу менен ![]() ![]() №995 ![]() ![]() Келе жаткан Жаңы жылыңыз менен, окурман! Саналуу саттар калып, дасторкон даярдоого... толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|