ВИТАМИНГЕ БАЙ ЛЕЧО
№671117
Кыш камылгасын көргөндөргө кезектеги салаттардын рецебин сунуштайбыз...
толугу менен
МЫРЗАЛАРДАН АЙЫМДАРГА МАЙРАМДЫК ДААМ
№64448
Назиктикти, аруулукту, сулуулукту даӊазалаган жаз мезгили менен кошо 8-Март – Аялдардын эл аралык майрамы да кирип келди...
толугу менен
Касиети күч ШАБДАЛЫ
№508114
Учурда базардан жаңы бышкан мөмө-жемиштин түрүн табасың. Алардын ичинен өзүнүн сулуулугу, жыпар жыттуулугу менен өзгөчөлөнгөн шабдалыны кимдер гана тамшанып жебейт. Бир тиштегенде ширеси чачырап...
толугу менен
ГЮРО ЛАГМАН (уйгур ашканасынан)
№20710
Биздин бүгүнкү дасторконубуздун коногу жаш эстрада ырчысы
БАКТЫГYЛ БАДЫЕВА

Керектелүүчү азыктар:
Соусу үчүн: 300 грамм койдун же уйдун эти, 2 даана баш пияз, 4 даана помидор, 4-5 даана таттуу болгар калемпири, 1 боо жандоо, 1 боо кинза, 3 тиш сарымсак.
Кесмеси үчүн: 600-700 грамм ун, татымына жараша туз...

толугу менен
Конок дасторкону: ДААМДУУ ЖАНА ЧЫГЫМСЫЗ
№782511
Күз – кыргыздар үчүн тойдун маалы. Албетте, той өткөрүү үчүн көп каражат сарпталары...
толугу менен
СПАГЕТТИГЕ ДААМДУУ СОУСТАР
№703118
Спагеттинин мекени Италия. Анын узундугу 15 сантиметрден ашык болсо, жоондугу ар түрдүү.
толугу менен
КУЛПУНАЙ МЕНЕН МАНДАРИНДИ ОҢОЙ ААРЧЫП ТАЗАЛОО
№7121311
Кулпунайдын түп жагындагы сабагын оңой ажыратып, алып салуу жолу бар...
толугу менен
ТУЗДАЛГАН ЖАШЫЛЧАЛАР
№41229
Кеч күздө жашылчаларды туздоо иштери башталат эмеспи. Бүгүнкү “Дасторкон” рубрикабыздын коногу – продюсер, ырчы Ислам Сатаров. “Жигитке жетимиш өнөр аздык кылат” демекчи, Ислам шоу-бизнесте гана эмес, ашканада да мыкты экен...
толугу менен
АХ-Х, КУЙМАК
№48675
Сизге кандайынан? Эт мененби же сыр мененби? Мындай сөздү укканда бир эле эмес, бардык түрүн жегиң келет. Шилекейди агызып, ичтейди ачкан куймакты бышыруу жолдорун сунуштайбыз.
толугу менен
КАБЫРГАДАН «ТААЖЫ» ЖАНА САМСА
№70192
Дүйнө жүзү боюнча койдун кабыргасынан түркүн даамдар жасалып, казанда, электр мешинде,...
толугу менен
КЫШКЫ ДАСТОРКОНГО КАМЫЛГА
№41048
Күздүн алгачкы айы да кирип келди. Кожойкелер банкаларын жууп, кышкы салаттардын камын көрө баштаган учур. Айымдар мактоону жасаган тамак-ашынан алат эмеспи. Анда келиңиз, быйыл да жыл сайын жасап жүргөн салат түрлөрүнө Жанара Атабекова менен бирдикте өзгөчөлүк кошуңуз.
толугу менен
МАЙРАМДЫК ДААМ
№582122
Жаңы жылдык дасторконду жаярдан мурда чыгыш гороскобуна көз салуу керек. Буга ылайык, быйыл жылкынын сүйүктүү тамактарын эстеп көрөлү.
толугу менен
БОТКО – СИҢИМДҮҮ ТАМАК
№62871
Көпчүлүк кичинекей балдардын сүйгөн тамагы ботко. Алардын пайдасы-зыяны, кандай жасалары тууралуу төмөндө кеңири таанышып алыңыз...
толугу менен
ШОКОЛАД
№5333413
Эң жагымдуу белек, керемет даам, кайталангыс жыт... Бул – албетте, шоколад. Эми анын адамдын организмине канчалык пайдалуу жана канчалык зыян алып келери тууралуу биргеликте баамдап көрөлү...
толугу менен
ЛАВАШ МЕНЕН ЖАСАЛЧУ ОҢОЙ ТАМАКТАР
№78688
Эгер бош убактыңызда лаваш бышырып муздаткычка сактап койсоңуз,..
толугу менен
ИТАЛИЯ АШКАНАСЫ
№737102
Италия ашканасы десе эле көпчүлүктүн эсине пицца, спагетти түшсө керек...
толугу менен
МАКАРОНДОР ПАРАДЫ: ТҮРЛӨП ТАМАК ЖАСАҢЫЗ
№77956
Узун, кыска, жалпак, түтүкчө, спираль, үлүл, бантик, кесме түрүндө... Бул макарон...
толугу менен
КУЛПУНАЙДАН ШИРИНДИКТЕР
№709104
Жазгы эрте бышчу жер-жемиштерге кулпунай да кирет...
толугу менен
КЕЧ КҮЗДӨГҮ ДААМДАР
№62260
Жер төлөдө жыйылган салаттардын түрү кожойкенин ашканада мыктылыгын айгинелейт...
толугу менен
КУМШЕКЕР ЖАРАНЫ ТЕЗ АЙЫКТЫРАТ
№572140
Кумшекердин мекени – Индия. Бул өлкөнүн жашоочулары кант камышынан (тростник) шире кайнатып, андан кумшекер жасашкан...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: