ТАТЫМАЛ ЧӨПТӨР
№86312
Татымал чөптөр кадимки...
толугу менен
БЕКЕР ЖАТПАЙ, КУРУТ САТ
№50872
Курут – актан жасалган аш болумдуу даамдарды жараткан орто азиялык көчмөн элдердин эң сүйүктүү азыктарынын бири. Курсак ачканда күч-кубат берет жана ден соолукка да пайдасы зор. Учурда курут акча табуунун булагына айланганы белгилүү...
толугу менен
ПОРОДАЛУУ УЙ БАГЫП, ПАЙДАСЫН КӨРҮҢҮЗ!
№538112
Мал чарбачылыгы менен күн көргөн биздин калкка эң ириде асыл тукум мал багуу керек экени талашсыз. Бүгүнкү макалабызда сүт жана эт багытындагы асыл тукум уйлар жөнүндө маалымат бермекчибиз...
толугу менен
130 МИҢ СОМГО ЧАКАН МОНЧО КУРСА БОЛОТ
№101502
Каалаган убакта жуунуп, кир чайкоо үчүн айыл жеринде мончонун болгону жакшы...
толугу менен
ТУШ КАГАЗ, КАФЕЛЬ ЧАПТАЙБЫЗ
№66732
Жылдар агылган сайын үйлөрдүн долбоорлору, бөлмө дубалдарын кооздогон туш кагаздын түрлөрү, көз жоосун алган түркүн түстүү кафелдер чыгууда...
толугу менен
БУЛГААРЫ КИЙИМДЕРГЕ КАМ КӨРҮҮ
№46762
Булгаары сырт кийимдин жумушка, конокко барганда же болбосо жөн гана сейилдөөгө кийип жүрүүгө ыңгайлуу экени талашсыз. Бүгүнкү саныбызда сиздер менен дал ошол булгаары сырт кийимдерге туура кам көрүү жана аларды тазалоонун сырлары менен бөлүшмөкчүбүз.
толугу менен
«ЛИМОН ӨСТҮРҮП, ПАЙДА ТАПСА БОЛОТ»
№542112
Лимон – өзгөчө мөмө-жемиштердин катарын толуктайт. Лимондун адам организмине пайдасы көп...
толугу менен
КӨЧӨТТҮ ТУУРА ТАНДОО ЖАНА ОТУРГУЗУУ ЖОЛДОРУ
№64632
Үйдө витаминдүү мөмө-жемиш болсун десеӊиз, бак тигиӊиз. Бирок алардын көчөтүн туура тандап, тигүү жолдорун билүү керек...
толугу менен
КЫЯМ ЖАСАП САТУУ ПАЙДАЛУУ БИЗНЕС
№71622
Мөмө-жемиштин көчөтүн өз колуң менен отургузуп, багып өстүрүп, анан терип жеген кандай ырахат...
толугу менен
ЧАТЫРДЫ ЭМНЕ МЕНЕН ЖАПСАҢЫЗ УТАСЫЗ?
№55752
Чатыры жок бир да имаратты элестетүү мүмкүн эмес. Чатырдын аба ырайынын кабак түйгөн каарынан сактап,...
толугу менен
ҮНДҮК БАГЫП КИРЕШЕ ТАБУУГА БОЛОТ
№49542
Учурда үндүк этинин баасы кымбат. Андыктан атайын фермерлик кылып пайда табууга болот. Бирок балапан кезинде назик болуп, чоңойгончо эле көбү өлүп калып, эмгек текке кетиши мүмкүн. Анда үндүктү кантип багуу керек, чыгашасы жана пайдасы канча экенин эсептеп көрөлү.
толугу менен
41 ЖЫЛДАН БЕРИ КЕТМЕН, КҮРӨК ЖАСАП КЕЛЕ ЖАТКАН УСТА
№97022
Аманкул Курманалиев Таластын Кара-Буура районундагы Шекер айылынын жашоочусу...
толугу менен
ЖАШЫЛЧАЛАРДЫН ХАНЫШАСЫ – КАПУСТА
№677142
Көпчүлүк ашканада ак кочан капустаны колдонобуз, ал эми капустанын 100дөн ашык түрү бар экенин баарыбыз эле биле бербесек керек...
толугу менен
АЛТЫН, КҮМҮШ ЖАСАЛГАЛАРЫН ТАЗАЛОО
№50602
Алтын, күмүш жасалгалар адам сыяктуу эле камкордукка зар болушат. Жасалгага крем, атыр тийсе эле өңү бузула түшөт. Андыктан аларды косметикалык каражаттарга аралаштырбай, атайын кутучага сактаган туура...

толугу менен
Отунду үнөмдөйм десең, үйүңдү жылуула
№62422
Кышкысын «отту күчтөп жагып эле жатам, бирок үйүм тыңгылыктуу жылыбай койду» деп наалыйбыз...
толугу менен
ПИРОТЕХНИКАЛЫК КАРАЖАТТАР
№47822
Жыл тогошордо «жарк-журк» эткен пиротехникалык каражаттарды колдонуу бизде салтка айланган. Калктын тили менен айтканда, «салюттар» майрамдык шаңга шаң кошот. Бирок туура эмес колдонсо, кырсыктарга, ал тургай адамдардын майып болуусуна чейин жеткирет...
толугу менен
КОЙ-КОЧКОР БОРДОП БАЙЫӉЫЗ
№637132
«Койдун сүтү коргошун, кой бордогон оӊ жосун» демекчи, кой-козу, кочкор багып саткан кирешелүү иш. Айрыкча кышкысын мал эттен түшүп, бычак урганга семиз мал табылышы кыйын болот эмеспи...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: