Балык жүрөк ооруларынын алдын алат. Аны түрлөп бышырганды үйрөтөбүз



Балык жана андан жасалган азыктар баалуулугу боюнча эт азыктарынан кем калышпайт. Алсак, деңиз, океан балыктары майлуу келип, курамында Омега-3 кычкылы көп болсо, дарыя балыктарында да Омега-3 кычкылы бар, белокко бай жана сиңимдүү. Мындан улам адистер жумасына эки жолу балык жеп турууну сунушташат.
Балыктан жасала турган түрдүү даамдардын рецебин “Супер-Инфонун” жаңы санынан (№796, 2-февраль, 2018-жыл) табасыз.
кошулду
"Супер-Инфо" гезитинин №796-жаңы санында...
Урматтуу колдонуучу! Эгер сизде коомчулуктун көңүлүн буруп, талкууну талап кылган жаңылыгыӊыз болсо биз менен бөлүшүӊүз.
Рубрикадагы соңку кабарлар
11:53
2025-06-27
Рейтинг:
2


Талкуу жабык.