Бишкекте “Грильфест” фестивалы старт алды
Казак ашканасынын белгилүү "Каптал" тамагы чок үстүнө коюлуп жаткан учур


Казак ашканасынын белгилүү "Каптал" тамагы чок үстүнө коюлуп жаткан учур

"Грильфест" фетивалында ашкана сырлары тууралуу китептердин көргөзмөсү да болду

Ашпозчулардын даярдыктары башталды

От жагылып, тамактар атайын идишке коюлуп жатты

Ашпозчулардын даярдыктары башталды

"Каптал" тамагы даяр болуп калды

Даяр болгон "Каптал" тамагы

Даяр болгон "Каптал" тамагы

Баардыгы чыдамсыздык менен күткөн "Каптал" дасторкондо.

Фестивалдын катышуучулары ашпозчулардын жасагавн тамагынан даам татышууда

Фестивалдын катышуучулары ашпозчулардын жасагавн тамагынан даам татышууда
Бүгүн, 28-июнда Бишкек шаарындагы ресторандар арасында “Грильфест-2013” фестивалы “Фламинго” шаардык эс алуу жайында старт алды. Аталган фестивалдын уюштуруучуларынын бири Анатолий Деревенскийдин айтымында, фестивалга Бишкек шаарындагы ресторандардын башкы ашпозчулары катышууда. Иш-чарада чокко какталып бышырылган тамак-аштын түрлөрү көрсөтүлүүдө. “Фестиваль 30-июнга чейин уланат. "Грильфест" фестивалы мындан кийин жыл сайын уюштурулуп турмакчы”,- деди Деревенский.
Автор: Рахат Кубанычбек кызы
Фото: Рахат Кубанычбек кызы
Урматтуу колдонуучу! Эгер сизде коомчулуктун көңүлүн буруп, талкууну талап кылган жаңылыгыӊыз болсо биз менен бөлүшүӊүз.
Рубрикадагы соңку кабарлар
Рейтинг:
0

Комментарийлер(0)
Комментарий калтыруу үчүн өз ысымыңыз менен кириңиз же каттоодон өтүңүз.