super.kg logo

Кожойкелерге өзгөчө рецепт менен чыктардын түрүн даярдоону үйрөтөбүз

 

Суюк же коюу тамак-аштар менен чогуу же үстүнө жаба куюлуп берилген тамактар чык деп аталат. Кыргызда илгертен бешбармактын үстүнө куюлуучу чыкты дайым чүйгүндөп жасап колдонуп келишкен. Суукта согумду четинен салып жеп отурган улуттук тамактарды сүйүүчүлөргө чыктардын түрлөрүн сунуштайбыз.

Өзгөчө рецепттерди “Супер-Инфонун” жаңы, №939 санынан окуй аласыз.


кошулду





"Супер-Инфо" гезитинин №939-жаңы санында...

 
Урматтуу колдонуучу! Эгер сизде коомчулуктун көңүлүн буруп, талкууну талап кылган жаңылыгыӊыз болсо биз менен бөлүшүӊүз.


 Рубрикадагы соңку кабарлар 

Рейтинг: Рейтинг 0 
Талкуу жабык.
 
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул кабарды окуду:

Кабарлардын саны:
195263;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: