ДАПАНЖИ
№704185
Дапанжи кытай, дунган элинин ашканасына таандык. Тоок эти, картошка, болгар калемпири кошулуп даярдалып, камыр менен берилет.
толугу менен
ЖАШЫЛЧАЛАРДЫН УЛУУСУ ЖАНА СУЛУУСУ – ЧАМГЫР
№49015
Кыштын ызгаарынан жаңы эле кутулуп, күн нуруна жылына баштаган кез. Бул мезгилде күн узарып, табит жашылча-жемишке тартат эмеспи. Мындай көрүнүшкө организмдеги витаминдердин жетишсиздиги себепкер болот. Бул маселени чечүүдө жазгы жашылчалардын эң алгачкысы – чамгыр жардамга келе алат.
толугу менен
ЧЫКТАР
№48205
Чыктар (соус, подлив) күрүч, макарон, картошка пюреси жана башка бир түрдөгү азыктан жасалган тамактарга ар кандай даам берет жана тамактын түрүн көбөйтөт. Аны туура тандоо жана мыкты даярдай билүү тамактын аш болумдуулугун жана даамдуулугун арттырат.
толугу менен
ТООК ГРИЛЬ ПАЙДАЛУУБУ ЖЕ ЗЫЯНБЫ?
№581385
Тоок грили... Муну шаардын ар бир бурчунан, ал эми облус менен райондун борборлорунан аз да болсо жолуктурууга болот...
толугу менен
МӨМӨЛӨРҮ КАЙНАТЫЛБАГАН КЫЯМДАР
№818116
Үй шартында жасалган кыямдар – эң мыкты десерт жана витаминдердин топтому...
толугу менен
КЛАССИКАГА АЙЛАНГАН ЧЫКТУУ ТАМАКТАР
№798126
Күрүчтү бышырардын алдында тазалап, муздак сууга таза жууйбуз. Муздак сууга жуулган күрүчтүн дандары бышып жатканда...
толугу менен
ТУУРА ТАМАКТАНУУ – УЗАК ЖАШООНУН ӨБӨЛГӨСҮ
№794146
Туура тамактануу боюнча кеңешчи Калыбек Баякунов «ашказандын үчтөн бир бөлүгүн тамак, экинчи бөлүгүн суу, ал эми үчүнчү бир бөлүгүн...
толугу менен
ТҮРП - ҮЙ ДАРЫГЕРИ
№68986
Түрптү гректер «Кудай жөнөткөн белек» деп баалап, алгачкылардан болуп өстүрүп пайдаланып келишкен...
толугу менен
КИЛКИЛДЕК
№631306
Килкилдек илгертен уй, койдун шыйрак, баш, кулактарынан жана канаттуулардын эттеринен, балыктан жасалат...
толугу менен
ЖЕҢИЛ ЖАНА ДААМДУУ ЖАЗ!
№95636
Жаз – ашкөктөрдүн, чамгырдын маалы. Ушул азыктардан тезирээк бир нерсе жасап...
толугу менен
АЗЫКТАРДЫН САЛМАГЫН ТАРАЗАСЫ ЖОК ӨЛЧӨЙБҮЗ
№74026
Суу, сүт, өсүмдүк майы – 5 грамм...
толугу менен
ЖAҢЫ ЖЫЛДЫК ДАСТОРКОН
№52976
Кирип келе жаткан Жаңы жыл жакшылыктын жылы болсун десеңиз, адегенде көңүлдү майрамдык дасторконго буруңуз. Дасторконду жасоодо сараңдыкка жол бербеңиз...
толугу менен
СУЮК ТАМАКТАР
№657106
Суюк тамактардын дүйнөдө жүздөгөн түрлөрү бар. Алардын кээ бирлери муздак түрүндө берилсе, айрымдары ысык даярдалат...
толугу менен
АЗЫКТАРДЫ ТУУРА САКТАЙБЫЗ
№52216
Помидорду целлофан баштыктарда сактоого болбойт. Жакшы быша элек, көк помидордун сабак жагын ылдый каратып койсоңуз, бат кызарат....
толугу менен
АШКАНАНЫ ЧАКАН ПЛАНТАЦИЯГА АЙЛАНТ
№78496
Ар бирибиздин жыпар жыттуу көк чөптөрдү үзүп, туурап, салаттарга, тамактарга кошуп...
толугу менен
ЖАН СЕРГИТКЕН ЖАЙКЫ ДЕСЕРТТЕР
№92116
Гранита – бул суусунду кандыруучу...
толугу менен
МАКАРОНДОР ПАРАДЫ: ТҮРЛӨП ТАМАК ЖАСАҢЫЗ
№77956
Узун, кыска, жалпак, түтүкчө, спираль, үлүл, бантик, кесме түрүндө... Бул макарон...
толугу менен
ТУЗДАЛГАН ЖАШЫЛЧАЛАР
№78216
«Бул көк помидорлор кызарганча качан эми? Мынча капустаны эмне кылам?» деп...
толугу менен
ШИШКЕБЕК ЖАСООДОГУ СЫРЛАР
№75766
Май майрамдары. Жаратылыш коюнуна чыгып, шишкебек бышыруунун кызып турган учуру...
толугу менен
НАК ШИРЕ ЖАСАП, КЫШТЫН КАМЫН КӨРҮҢҮЗ!
№673106
Бөбөктөр «суусадым» дешкенде дүкөнгө эмес, жер төлөгө чуркап өз колуӊуз менен жасаган нак ширени алып чыгып куюп берсеӊиз кандай ырахат...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
27439;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2025 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Турусбеков 109/1
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: