|
![]() №594 ![]() ![]() Ноорузда конок тосуу үчүн дасторконго колдо болгон тамак-ашыңызды жайнаттыңыз дейли... толугу менен ![]() №642 ![]() ![]() Күрүч – пайдалуу жана кандай гана тамак болбосун көркүн ача турган азык. Андан ар кандай тамак-аштын түрлөрүн жасоого болот... толугу менен ![]() ![]() №675 ![]() ![]() Тамак-аш азыктарын туураган жыгач тактайды аптасына бир жолу тазалап туруңуз... толугу менен ![]() №802 ![]() ![]() Жазында организмибиз витаминдерге муктаж болору баарыбызга белгилүү. Андыктан жаңы бышкан жашылчалардан... толугу менен ![]() ![]() №660 ![]() ![]() Жай – аптап менен алышуунун эле маалы деп ойлосоңуз, жаңылышасыз! Кыргызстанда жай – организмди керектүү витаминдер менен камсыздоочу учур... толугу менен ![]() №623 ![]() ![]() Көргөндө жегиңди келтирип тамшандырган таттууларсыз дасторкон көркүнө чыга бербейт. Аларды сатып албай, үй шартында жасап алууга болот... толугу менен ![]() ![]() №459 ![]() ![]() Адамдын организми ар дайым витаминдерге муктаж. Жайкысын бул маселени чечүү жеңил. Анткени мөмө-жемиштердин жайнап турган убагы. Ал эми кышкысынчы? Кышкысын бизге компоттор, кыямдар жардамга келет. толугу менен ![]() №795 ![]() ![]() Үндүк эти пайдалуулугу жагынан лидерлик сапта дешет диетологдор. Бул канаттуунун этинен кандай даамдарды жасайм деп турсаңыз,.. толугу менен ![]() ![]() №602 ![]() ![]() ![]() Азыр табигат коюнунда эс алуу үчүн мыкты убак. Андайда шишке эт сайып, отко кактап бышырып жесең... толугу менен ![]() ![]() №716 ![]() ![]() 1. Помидорду жууп тазалап, үстүнкү бөлүгүнүн 5-6... толугу менен ![]() №536 ![]() ![]() Манты – көпчүлүгүбүздүн сүйүктүү тамагыбыз. Анын эт, картошка, ашкабак, жусай жана башкалар менен жасалган түрлөрү бар экени белгилүү... толугу менен ![]() ![]() №711 ![]() ![]() ![]() Бүгүнкү күндө дүкөндөрдө балмуздактын көптөгөн түрү бар... толугу менен ![]() №630 ![]() ![]() ![]() Даамдуу жасалган тамактан, болгондо да балыктан жасалган даамдардан баш тарткандар чанда кезиксе керек... толугу менен ![]() ![]() №796 ![]() ![]() Балык жана андан жасалган азыктар баалуулугу боюнча эт азыктарынан кем калышпайт. Алсак, деңиз, океан балыктары майлуу келип,.. толугу менен ![]() №703 ![]() ![]() Спагеттинин мекени Италия. Анын узундугу 15 сантиметрден ашык болсо, жоондугу ар түрдүү. толугу менен ![]() ![]() №465 ![]() ![]() Конок тосууда дасторкон жаюунун, стол жасоонун, мейманды сыйлоонун өз эрежелери бар. Аны билип алуу эч кайсы кожоюнга, кожойкеге артыкчылык кылбайт. Тескерисинче, келген конокко жагымдуу маанай тартуулап, көңүлүн көтөрөт деген ойдобуз. толугу менен ![]() №800 ![]() ![]() 8-Март. Гүлдесте, шоколад, атыр... Албетте, жакшы белек деңизчи, бирок өз колуңуз менен даярдалган даам... толугу менен ![]() ![]() №460 ![]() ![]() Учурда кожойкелер банкаларын жууп, кышкы салаттардын камын көрө баштаган кез. Келиңиздер, бул жолу жашылчалардын түрлөрүн чогуу туздайлы. толугу менен ![]() №786 ![]() ![]() Эгер бош убактыңызда лаваш бышырып муздаткычка сактап койсоңуз,.. толугу менен ![]() |
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде колдонуучу (Катталган: , коноктор: ) бул рубрикага кирди:
|