

0
6155
4

13
45354
4
Этти чоӊ-чоӊ, куйрук майды майда туурап алабыз. Казанга куйрук майды (эгер куйрук май жок болсо өсүмдүк майын), анан этти салып жай отто кызарта куурабыз...


6
48213
4

2
16937
4

2
9627
4

6
22119
4

8
9975
4

7
25774
4



17
45528
4

4
15859
4

2
6488
4

11
33104
4


10
19158
4
Жазында витаминге бай чөптөрдөн даамдуу тамак жасаганга болорун баары эле билбесе керек. Ырчы Бегимай Эсенгулова беде, алабата (шоро), жалбыз жана ат кулактан жасалуучу даамдуу токочтун рецебин сиздерге тартуулайт.

15
35190
4

| Маалымат-маанайшат порталы | 2006-2025 © SUPER.KG |