Ылгоо: күнү | кароолор | пикирлер | рейтинг боюнча
ИТАЛИЯ АШКАНАСЫ
№73710 30878 2
Италия ашканасы десе эле көпчүлүктүн эсине пицца, спагетти түшсө керек...
толугу менен
БИР, ЭКИ, ҮЧ... ПИЦЦА ДАЯР!
№8129 28179 2
Албетте, пиццанын негизин ачытылган камыр түзөт. Бирок анын камырын ачытпай жасоого же болбосо ордуна лаваш,..
толугу менен
ЖАШЫЛЧА ТУЗДОО МААЛЫ КЕЛДИ
№5127 46357 2
Туздалган жашылчалар тамак же салат жасоодо, закуске кылууга, башка тамак менен бергенге же шашылышта шам-шум этүүдө алмаштыргыc азык. Туздоонун бир канча түрү бар. Алардын ичинен банкага салып туздоо тууралуу сөз кылмакчыбыз.
толугу менен
ВИТАМИНГЕ БАЙ КЫШКЫ САЛАТТАР
№7197 37822 2
Күркүрөгөн күз айы жакындап, кожойкелер кыям, салаттарды жасап кышка камылга көрө баштаган учур...
толугу менен
АШКАБАКТАН ЖАСАЛГАН ДААМДАР
№9331 10070 2

толугу менен
МААНАЙ КӨТӨРҮҮЧҮ ТАҢКЫ ТАМАКТАР
№10150 6763 2
Көпчүлүк учурда...
толугу менен
ОРОЗОГО ВИТАМИНДҮҮ ТАМАКТАР
№9583 7976 2
Орозо туткан адам 15 сааттай ачка жүрөт...
толугу менен
ТАМАККА КӨРК БЕРГЕН ГАРНИРЛЕР
№9301 8607 2
Гарнир деген түшүнүк...
толугу менен
АЙМАКТАРДАГЫ ӨЗГӨЧӨ ТАМАКТАР
№53225 7585 2
Кыргызга гана тиешелүү болгон улуттук тамактардан тышкары бир гана аймакка таандык болгон даамдар да бар...
толугу менен
АШКАБАК – КҮНГӨ КҮЙГӨН ДЕНЕГЕ ДАРЫ
№1950 13486 2
Ашкабактын дарылык касиеттери
Дене күнгө күйүп калганда колдонулуучу элдик медицинада эң жөнөкөй ыкма бар. Ал – күйгөн жерди ашкабак менен айыктыруу. Ашкабакты сүр­гүч­төн өткөзүп, алынган боткону дененин күйгөн жерине жабуу керек. Ботко кургап кетпөө үчүн үстүнөн марляны көп кабаттап жабуу зарыл. Мындай компрессти бир жолу...

толугу менен
КОKOН ГИЛАС
№5006 23251 2

Гилас. Май айынын алгачкы апталарынан баштап базарларга баш баксаң, бадырайган кыпкызыл гиластар көздү кызартып, шилекейди чуурутат. Дайыма жеп жүргөн бул мөмөнүн адамга кандай пайдасы бар?


толугу менен
ТАМШАНДЫРГАН ТҮРК ДААМДАРЫ
№78814 26313 2
Чыныга бир чымчымдан туз, кумшекер жана ачыткыны салып, чынынын жарымынан...
толугу менен
ЭТТИ ТҮРЛӨП БЫШЫРУУ
№6974 38136 2
Тоок этин анча чоң эмес бөлүктөргө бөлүп, туздап, мурч себебиз. Көмөч казанга каймак май менен зайтун майын куюп, тоок этин салып күчтүү отко кызаргыча кууруйбуз...

толугу менен
ТАТЫМАЛДАРГА БАЙ ГРУЗИН АШКАНАСЫ
№8366 13199 2
Грузин ашканасы дүйнөгө...
толугу менен
КӨК ЧӨПТӨРДӨН ТОКОЧ ЖАНА КОТЛЕТ
№70017 36493 2
Жазгы үзүмчүлүктө көк чөптөр адамдын организмин түрдүү витаминдер менен байытат...
толугу менен
ИММУНИТЕТТИ КӨТӨРҮҮЧҮ ТАМАК-АШТАР
№9081 37069 2
Лондон университетинин...
толугу менен
ОҢОЙ ЖАНА БАТ ДАЯРДАЛУУЧУ САЛАТТАР
№8406 27534 2
Керектелүүчү азыктар...
толугу менен
ЖАЗГЫ ТҮСТҮҮ ДААМ
№10060 4003 2
Көпчүлүк азыктардын баасы көтөрүлүп жаткан маал...
толугу менен
МАЙДА ПИЦЦАЛАР
№9502 8689 2
Пиццаны даярдоонун жүздөгөн түрү бар. Бул санда дайымкы...
толугу менен
ЖАШТЫКТЫН СИМВОЛУ – КУЛПУНАЙ
№10240 6225 2
Биз сүйүп жеген...
толугу менен
К-рор дүйнөсү жана корей тасмалары
Супер-Инфо 20 жашта
Шоу дүйнө
Маданият
Саясат
Иликтөө
Турмуш
Крим-инфо
Спорт
Эробекет
Жан дүйнө
Түркүн дүйнө
Алтын балалык
Укуктук кеӊеш
Илим жана техника
Ден соолук жана сулуулук
Психология жана үй-бүлө
Тиричилик, бизнес
Ашкана сырлары
Жылдыз төлгө
Маалымдама
Көз караш
Эмгек жарчысы
Маалымат-маанайшат порталы 2006-2025 © SUPER.KG
Биздин дарек: Кыргыз Республикасы,
Бишкек шаары, Турусбеков 109/1,
Тел.: +996 312 88-24-00, portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
p
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда:
Кирүү
Каттоо