8
48939
3

5
28648
4

9
24052
2

30
53097
4

18
16891
4

16
74163
7

13
45354
4
Этти чоӊ-чоӊ, куйрук майды майда туурап алабыз. Казанга куйрук майды (эгер куйрук май жок болсо өсүмдүк майын), анан этти салып жай отто кызарта куурабыз...

17
42478
9

8
46065
6

17
45528
4

20
59502
9

18
37965
7

2
27273
4

9
37162
7

4
38186
2

7
56837
12
Сүттөн 5 аш кашык алып калып, калганын жылытып, ага ачыткыны эзип алабыз. Үстүнө 1 стакан ун кошуп, жакшылап аралаштырып, камыр көтөрүлсүн үчүн үстүн жылуулап жаап, 1 саатка жылуу жерге коёбуз...

10
47337
6

17
36557
2

9
31335
2

11
41679
6

| Маалымат-маанайшат порталы | 2006-2025 © SUPER.KG |